Gosprzydowa 340 tel.: +48 660 898 414 Godziny otwarcia: Poniedziałek-Czwartek 12-20, Piątek-Niedziela 12-21
Czynne cały rok
Facebook Google Plus

ZUPY ZUPY

  • Zupa rybna
  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Barszcz czerwony solo
  • Zupa dnia
 

DANIA JARSKIE DANIA JARSKIE

  • Pierogi z wędzoną rybą
  • Pierogi z owocami
  • Pierogi ruskie
  • Placki ziemniaczane z sosem borowikowym
  • Naleśniki z owocami i bitą śmietaną (sezonowo)
  • Naleśniki z dżemem lub nutellą
  • Sałatka grecka

RYBY RYBY

  • Karp po grecku podawany na ciepło
  • Sandacz zapiekany w borowikach
  • Pstrąg smażony zapiekany z masłem czosnkowym, cytryną i koperkiem
  • Pstrąg filetowany faszerowany orzechami
  • Pstrąg filetowany faszerowany porem i prażonym słonecznikiem
  • Filet z karpia w panierce migdałowej
  • Filet z dorsza z grillowanymi pieczarkami
  • Filet z amura w klasycznej panierce
  • Dzwonki z karpia w klasycznej panierce
  • Amur w "papilotach"
  • Ryby z wędzarni: karp, amur, pstrąg
  • Sałatka z grillowanym karpiem
  • Fishburger "Rybia wyspa"
 

DANIA MIĘSNE DANIA MIĘSNE

  • Kotlet schabowy
  • Faszerowana kieszeń wieprzowa
  • Paluszki z kurczaka w panierce z płatków kukurydzianych
  • Kompozycja mięs grillowanych: pierś z kurczaka, karkówka, boczek faszerowany
  • Filet z kurczaka grillowany z mozzarellą i suszonymi pomidorami
  • Przysmak wieprzowy (schab grillowany z boczkiem, oscypkiem i żurawiną)
  • Sałatka z kurczakiem

MENU DLA DZIECI MENU DLA DZIECI

  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Fishburger "Rybia Wyspa"
  • Paluszki z kurczaka w panierce z płatków kukurydzianych
  • Paluszki serowe
  • Naleśniki z dżemem lub Nutellą
  • Naleśniki z owocami i bitą śmietaną (sezonowo)
  • Pierogi z owocami

DESERY DESERY

 
  • Deser "Malinowy chruśniak" (lody/gorące maliny na winie/bita śmietana)
  • Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną
  • Ciasto dnia/deser dnia
 

DODATKI DODATKI

 
  • Ziemniaki w mundurkach z twarożkiem czosnkowym
  • Frytki
  • Ziemniaczki opiekane
  • Ryż
  • Zestaw surówek/kiszone ogórki
  • Warzywa gotowane
  • Kapusta zasmażana z wędzonym boczkiem
 

MENU SPECJALNE MENU SPECJALNE